Reconeixements – CTT Les Borges

Reconeixements

A part dels premis esportius, el CTT Borges ha recollit reconeixements i mencions gràcies a la seva tasca social i/o institucional.

  • Any 2020: Guardonat en la categoria “Igualtat d’oportunitats” en els guardons de l’esport 2020 de la Fundació Catalana per a l’Esport. El premi ha estat pel treball amb les institucions de discapacitats de Lleida: Aspid, Talma i Acudam. El CTT Borges col·labora amb elles setmanalment per oferir una possibilitat d’integració als seus membres a través de l’esport.
  • Any 2015: Guardonat amb el premi “Olivera d’Or al borgenc de l’any 2015” de l’Ajuntament de Les Borges Blanques. El premi reconeix la tasca del Club Tennis Taula Borges, que durant l’any 2015 va celebrar el seu 25 aniversari.
  • Any 2012: Guardonat amb el “Premi ASPID a la Solidaritat” en la 15a edició dels premis de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida, ASPID, a la integració social de persones amb discapacitat. El premi ha recaigut en el Club Tennis Taula Borges, entitat que té un programa interdisciplinari orientat a donar a conèixer i fomentar l’esport del tennis taula. El CTT Borges desenvolupa sessions d’ensenyament d’aquest esport a diferents centres de persones amb discapacitat de la demarcació amb més de 40 jugadors amb diferents nivells de diversitat funcional assistint a classes pràctiques.
Copyright © CTT Borges