Estades d’estiu – CTT Les Borges

Estades d’estiu

  • 2024
  • 2023

Un any més us presentem les estades d’estiu de tennis taula, l’activitat es durà a terme al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h, a partir del 22 de juliol i fins al 2 d’agost de 2024.

Les estades estan destinades a aquells nois i noies que vulguin perfeccionar la seva tècnica i treballar en profunditat els aspectes tàctics del joc. També es farà treball físic per començar a preparar la nova temporada i es personalitzaran els diferents exercicis a les necessitats de cada jugador. Des del Club Tennis Taula Les Borges entenem aquestes estades com una ocasió formativa en valors ètics, d’esportivitat i companyonia.

El preu de les estades és de 80 € per setmana i inclou una samarreta d’entrenament, la inscripció podrà ser per 1 o 2 setmanes. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic cttborges@gmail.com o per telèfon 635 93 52 56 (José Luis).

Botó Enllaç

Un any més us presentem les estades d’estiu de tennis taula, l’activitat es durà a terme al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h, a partir del 26 de juny i fins al 14 de juliol de 2023.

Les estades estan destinades a aquells nens i nenes d’entre 4 i 16 anys que vulguin conèixer aquest esport i aprendre els conceptes bàsics. El tennis taula és un esport que permet desenvolupar la coordinació, la psicomotricitat, la rapidesa, l’agilitat, i on no es pot jugar sol! Des del Club Tennis Taula Borges entenem aquestes estades com una ocasió formativa en valors ètics, d’esportivitat i companyonia.

La inscripció podrà ser per 1, 2 o 3 setmanes i els socis del CTT Borges tindran un 30% de descompte, a més s’oferirà el servei d’acollida 15 minuts abans i després de l’activitat.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic cttborges@gmail.com o per telèfon 635 93 52 56 (Josep Lluís).

Formulari d’inscripció

Copyright © CTT Borges