Miracle per a l’Enoli Les Borges Vall – CTT Les Borges
14 de Juny de 2024

Miracle per a l’Enoli Les Borges Vall

L’Enoli Les Borges Vall seguirà a la Superdivisió gràcies a la renúncia del San Sebastian de los Reyes.

L’equip borgenc que havia finalitzat penúltim a la lliga i ja estava preparant la temporada a la divisió d’honor s’ha trobat amb un fet inesperat, i és que el San Sebastián de los Reyes va oferir la seva plaça a la màxima categoria a l’equip lleidatà.

En un comunicat el club madrileny ha informat de la cessió dels drets federatius al club històric del CTT Borges, i que amb aquesta decisió la plaça queda en les millors mans.

També expliquen que el motiu de la cessió és la dificultat per elaborar un pressupost per afrontar la màxima categoria.

Des del club es veu aquesta oportunitat com un miracle, i van valorar molt la possibilitat que les Borges pugui continuar tenint un equip a la màxima categoria estatal i la notícia va arribar per sorpresa.

El president del club Enric Vall que té una gran relació de més de 20 anys amb els dirigents del club madrileny, es va desplaçar dijous 13 fins a San Sebastián de los Reyes per firmar l’acord entre els dos clubs.

En l’àmbit esportiu per afrontar aquesta temporada el club tindrà la tripleta de jugadors catalans de la passada temporada (Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler) i la incorporació del jugador del planter de Cesc Carrera i es buscarà algun jugador estranger de reforç.

Notícies a mitjans madrilenys.

Diario de Sanse

Cadena Ser

Copyright © CTT Borges