Marko Jevtović, nou fitxatge de l’ENoLI Les Borges Vall – CTT Les Borges
11 d'Agost de 2023

Marko Jevtović, nou fitxatge de l’ENoLI Les Borges Vall

L’experimentat palista serbi és la segona incorporació de l’ENoLI Les Borges Vall per a la temporada 2023/24.

Marko Jevtović, nascut a Belgrad el 1987, arriba procedent del Podomat TM Parla amb qui ja va disputar la Superdivisió la passada temporada, aconseguint un 80% de victòries.

Compta amb una contrastada trajectòria esportiva, sent olímpic a Londres 2012 i Tòquio 2020, subcampió d’Europa Absolut en dobles mixtes l’any 2010, internacional absolut amb la selecció sèrbia amb qui ha disputat més de deu Campionats del Món des de la temporada 2003/04, campió de Sèrbia en repetides ocasions en les diferents categories i arribant fins a la posició 104 del rànquing mundial l’any 2013.

Jevtović es va iniciar amb 9 anys al STK Crvena Zvezda de Belgrad, però darrere el seu camí fins a l’elit s’amaga una crua història de superació i resiliència.

L’any 1999, en el marc de la Guerra de Kosovo, la capital sèrbia va ser bombardejada per l’OTAN i un dels projectils va destruir casa seva. Afortunadament, ell i la seva família van resultar-ne il·lesos, havent de traslladar-se a viure a l’escola del barri, en un vestidor de tan sols 28 m².

El que havia de ser una solució provisional per uns mesos, va acabar sent la seva llar dels 12 als 19 anys. L’escola Milica Pavlović era on vivia, on estudiava i també on entrenava, malgrat les nombroses dificultats i les precàries condicions en què es trobava no va abandonar en cap moment el tennis taula gràcies a una voluntat i esforç entranyables, i durant aquesta etapa va aconseguir destacats podis en competicions nacionals i europees en categoria cadet i juvenil, arribant a debutar amb la selecció absoluta amb 17 anys.

Marko Jevtović compartirà equip la vinent temporada a la Superdivisió amb els catalans Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler.

Copyright © CTT Borges