L’Enoli Les Borges Vall lluita per sumar un nou empat. – CTT Les Borges
10 de Novembre de 2023

L’Enoli Les Borges Vall lluita per sumar un nou empat.

L’Enoli Les Borges Vall ha firmat un empat a 3 davant el CER Robit Hat Prisco l’Escala. En un partit de quasi 4 hores de durada.

Els primers jugadors a sortir a la taula han estat els dos jugadors catalans, per part de l’Enoli Les Borges Vall Norbert Tauler i per part del CER l’Escala Iker González. Després un partit de més de 40 minuts el jugador de l’Escala s’ha endut el partit per 2-3.

Anastasios Riniotis ha sumat el primer punt pels borgencs en guanyar per 3-2 al xinés Shiyu Sun

El segon punt del Borges l’ha aconseguitMarko Jevtovic davant Artur Grela per 3-0.

Anastasios RiniotisIker González ha disputat el quart punt de la tarda, amb derrota del grec del Borges per 0-3.

El cinquè partit entre Norbert Tauler i Artur Grela s’ha decidit per la mínima, amb derrota de 2-3 de Tauler.

En el sisè partit ha estat d’infart i s’ha decidit en el cinquè set 12-10 a favor de Marko Jevtovic davant Shiyu Sun (3-2).

El pròxim partit de l’equip serà el 17 de novembre a les 19.00 hores al camp de l’Hortitec Alzira.