L’ENOLI Les Borges Vall campions de Catalunya. – CTT Les Borges
3 de Juny de 2024

L’ENOLI Les Borges Vall campions de Catalunya.

Aquest cap de setmana 1, i 2 de juny s’està celebrant a Bàscara (Girona) el campionat de Catalunya absolut en les categories, individual, dobles i equips.

Els jugadors del CTT Borges han aconseguit 6 podis en les diferents categories.

El primer equip del CTT Borges acaba la temporada amb un títol de Campió de Catalunya per equips.

L’ENoLI Les Borges Vall format per Norbert Tauler, Joan Masip i Marc Duran s’ha proclamat campió de Catalunya Absolut després de vèncer al CN Sabadell a la final per 3 a 1

Aquest és el 13è títol en el palmarès de l’entitat, igualant així a l’històric Club de 7 a 9 com a equip amb més triomfs en categoria masculina.

En la categoria individual masculina, les dues primeres posicions les van ocupar jugadors del CTT Borges, el guanyador va ser Joan Masip seguit de Norbert Tauler.

En dobles masculins la primera posició va ser pel jugador del Borges Cesc Carrera fent parella amb Luca Khidasheli del Sabadell, la segona posició va ser per la parella Masip / Tauler del Borges.

Per finalitzar en dobles mixtes, Norbert Tauler va pujar al primer lloc del podi fent parella amb Elvira Rad del CTT Ganxets de Reus.

El CTT Borges, ja està treballant per confeccionar la plantilla del primer equip per la temporada vinent a la divisió d’honor.

Recordem que l’Enoli Les Borges Vall va perdre la categoria de la Superdivisió després de 18 temporades a la màxima categoria, en l’última jornada en perdre davant l’Alacant TM.

El club té com a objectiu tenir un equip amb garanties per tornar a la superdivisió la temporada 2025/26. I és per aquest motiu que ja ha arribat amb un acord amb dos jugadors fonamentals, com són Marc Duran i Joan Masip per continuar vestint la camiseta del Borges.

La resta de jugadors de l’equip encara no s’ha arribat a cap decisió, i en les pròximes setmanes s’intentarà tancar la plantilla.

foto podi equips: Antonio Alvarez Luego


Copyright © CTT Borges