L’ASISA Borges Vall vol revalidar el títol de la Copa del Rei. I Marc Duran el de campió d’Espanya. – CTT Les Borges
21 de Març de 2023

L’ASISA Borges Vall vol revalidar el títol de la Copa del Rei. I Marc Duran el de campió d’Espanya.

L’ASISA Borges Vall aparca la competició de la Superdivisió fins al pròxim 31 de març. I és que l’equip disputarà la Copa del Rei que es disputarà a Jaén del 22 al 24 de març de 2023.

Recordem que els Borgencs són els actuals campions de la Copa obtinguda l’any passat a Santander.

Tot i que la competició s’inicia demà dia 22, gràcies a la tercera posició que ocupa a la lliga l’ASISA Borges Vall, queda exempt de la fase de grups i començarà la competició a les 12.00 hores del dia 23 directament a la fase de quarts de final.

L’equip vol revalidar el títol, la qual cosa no serà fàcil, ja que els seus rivals com per exemple el Cajasur Priego de Córdoba, actual líder de la lliga no li posaran les coses fàcils.

En la competició individual del Campionat d’Espanya que finalitza demà, gran actuació dels tres jugadors nacionals de l’ASISA Borges Vall que han jugat una gran competició, Joan Masip ha perdut en els quarts de final. Alberto Lillo ha perdut en semifinals davant el seu company d’equip Marc Duran, i Duran disputarà demà a les 12.00 hores la final davant Carlos Franco. El partit es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la RFETM.

Quadre de la Copa del Rei

Quadre campionats d’Espanya
Copyright © CTT Borges