ENORMES!!!! ASISA Borges Vall campió de la Copa del Rei – CTT Les Borges
24 de Març de 2023

ENORMES!!!! ASISA Borges Vall campió de la Copa del Rei

Final d’infart la viscuda a la Copa del Rei de Tennis taula que s’ha disputat a Jaén.

L’ASISA Borges Vall actual campió de la Copa s’enfrontava a la final al potent Cajasur Priego de Córdoba, 8 vegades campió de Copa i líder de la Superdivisió.

Els jugadors de l’ASISA Borges Vall han demostrat que en conjunt són un equip temible i gràcies a un punt de cada jugador tornaran de Jaén amb la Copa.

En el primer partit Marc Duran no ha pogut superar al jugador portuguès del Cajasur Priego Diogo Carvalho i ha perdut per 0-3.

Viktor Brodd ha superat al també portuguès Diogo Chen per 3-1.

Amb empat a 1 al marcador Alberto Lillo i Carlos Machado disputarien un punt molt important de cara al resultat final. El jugador del Borges ha estat a un nivell estratosfèric superant a l’11 vegades campió d’Espanya Carlos Machado per 3-0.

Amb 2-1 a favor Viktor Brodd podia tancar la final davant Diogo Carvalho. Brodd ho ha intentat com sempre però el portuguès ha estat a un nivell altíssim i s’ha endut el partit per 1-3.

Amb empat a 2 al marcador tot es decidiria en l’últim partit entre Marc Duran i Diogo Chen. El portuguès s’ha situat 2 sets a 1 a favor, però Duran tenia ganes de continuar lluitant fins al final i d’aquesta manera ha capgirat el marcador i aconseguint la quarta copa del Rei per les Borges Blanques.

Vídeo amb els millors moments de la final

Copyright © CTT Borges