Centre de tecnificació Enric Vall. – CTT Les Borges
21 de Juny de 2024

Centre de tecnificació Enric Vall.

El passat 15 de juny de 2024 es va celebrar el desè aniversari de la inauguració del Centre de Tecnificació de tennis taula de les Borges Blanques. En l’acte de celebració van ser-hi presents unes 100 persones vinculades al tennis taula provincial i català, així com autoritats municipals del dia de la inauguració fa 10 anys i de l’actual ajuntament, encapçalades per l’alcalde Josep Farran i el regidor d’esports Xavier Bueno.

En l’acte es va destacar la funció del centre per a la difusió del tennis taula, ja que és un espai on a més dels entrenaments diaris i competició dels 11 equips del CTT Borges s’hi disputen competicions en l’àmbit provincial i català organitzats per la Federació Catalana de Tennis Taula.

La sorpresa de la diada va ser el canvi de nomenclatura del centre, que passa a dir-se Centre de Tecnificació Enric Vall que complia els 70 anys d’edat el mateix dia 15.

Enric Vall va ser un dels principals impulsors de la creació del centre a les Borges i el tennis taula forma part del seu dia a dia, es va mostrar molt emocionat en el moment de rebre aquest reconeixement.

Enric Vall i tennis taula són sinònims, la seva vida està lligada al tennis taula des de la seva infància, va ser el fundador l’any 1972 d’un club de tennis taula a la seva població natal, La Pobla de Cérvoles, és el president de club des de l’any 2007, ha estat president de la representació Lleidatana de tennis taula i vicepresident de la Federació Catalana.

Aquest canvi s’havia mantingut en secret per part de l’ajuntament i els membres de la junta excepte l’Enric. En les converses entre les dues entitats tothom tenia clar que Enric Vall es mereixia aquest homenatge per tota la seva dedicació al tennis taula.

Copyright © CTT Borges