7 jugadors del club disputaran el Torneig Estatal – CTT Les Borges
16 de Març de 2023

7 jugadors del club disputaran el Torneig Estatal

Jaén es convertirà en els pròxims dies en la capital del tennis taula espanyol, la ciutat andalusa albergarà quatre de les grans cites del nostre esport: el Torneig Estatal, el Campionat d’Espanya Absolut i les Copes del Rei i de la Reina.

El CTT Borges tindrà representació en tres d’aquests esdeveniments, començant pel Torneig Estatal que se celebrarà durant dos caps de setmana del 17 al 19 de març i del 24 al 26 del mateix mes.

Aquesta prova reuneix els 48 palistes de cadascuna de les categories que han aconseguit la classificació després del Torneig Classificatori de les diferents comunitats autònomes.

Durant el primer cap de setmana competiran: Neus Roma i Roc Gibert en categoria aleví; Laia Casanovas, Ruixiang Tang i Marc Amill en la prova infantil i Cesc Carrera en juvenil. I en el segon cap de setmana Isaac Chavarria disputarà l’Open Peu per a persones amb discapacitat física.

D’altra banda, Roger Quesada qui també havia obtingut la classificació per l’Estatal no podrà disputar-lo, ja que aquesta setmana està participant en l’EuroTalents Development Camp U13 a Romania. El Roger ha estat un dels dotze seleccionats per la Federació Europea per participar en aquest programa d’entrenaments per a joves talents, el qual consta de tres convocatòries durant el 2023.

Copyright © CTT Borges