Resultats de les lligues estatals i provincials temporada 2015/16 – CTT Les Borges
18 de Maig de 2016

Resultats de les lligues estatals i provincials temporada 2015/16

Ja han finalitzat totes les lligues de la temporada 2015/16 en categories provincials i estatals i els equips del CTT Borges han obtingut els següents Resultats.

Superdivisió

A la superdivisió masculina , el DKV Borges Vall format per Gui Chenkai , Marc Duran i Oriol Monzó ha finalitzat tercer classificat guanyant 16 dels 22 partits disputats , empatant 4 partits mes i només perdent 2 partits , un contra el primer classificat (UCAM Cartagena) i l’altre contra el segon (Cajasur Priego).

A nivell individual , els tres jugadors han donat un rendiment excel.lent. Gui Chenkai ha aconseguit un 78 % de victòries guanyant 30 dels 38 partits disputats. Marc Duran un 74% de partits guanyats (26 guanyats de 35 jugats ) i Oriol Monzó ha guanyat 21 dels 34 partits jugats ( 61% de victòries).

A nivell europeu a la competició ETTU CUP el DKV Borges ha aconseguit arribar als quarts de final de la competició i finalitzar quedar entre els 8 millors equips de la competició. A destacar el gran partit de l’anada de quarts de final el 16 de gener a les Borges Blanques , on davant del potent equip francès del Vaillente Angers es va perdre per la mínima 2-3 en un partit històric.

DIVISIÓ D’HONOR

L’Equip del CTT Borges format per David Gonzalez , Jordi Latorre i Josep Lluís Andrade ha acabat 5 classificat del grup 1 de la divisió honor. Aquest equip tenia com a objectiu la permanència a la segona màxima categoria estatal i estava enquadrat en un grup molt difícil amb molts equips on l’objectiu és ascendir a la superdivisió.

Dels 22 partits que han disputat s’han guanyat 12 i s’han perdut 10, quedant tan sols a 3 partits dels equips que opten a pujar a superdivisió.

PRIMERA NACIONAL

L’equip de primera nacional es l’únic equip del CTT Borges que ha perdut la categoria aquest any, i la temporada vinent disputarà la segona nacional.

L’equip havia ascendit aquesta temporada a primera i estava format per Oriol Mir , Josep Francesch , Albert Pastor i Albert Soler , han finalitzat 11ens classificats amb 5 partits guanyats dels 22 disputats . L’objectiu d’aquest equip era la permanència en una categoria difícil. La temporada vinent es vol tornar a lluitar per tornar a la primera nacional, i amb l’experiència adquirida aquesta temporada es lluitarà per aconseguir-ho.

TERCERA NACIONAL

A la competició de tercera nacional l’equip del CTT Borges ha finalitzat setè classificat amb 11 victòries i 11 derrotes. Per l’equip han passat diferents jugadors del club amb l’objectiu millorar el nivell de joc. Aquesta categoria es perfecta perquè els jugadors de nivell provincial amb progressió puguin anar assolint nivell de cara al futur . Els jugadors que han format l’equip aquesta temporada han estat : Ramon Macià , Ferran Tudela , Albert Ribera i Eduard Viladegut.

LLIGUES PROVINCIALS.

PREFERENT PROVINCIAL

L’equip del Borges Carburants Mir s’ha proclamat campió de la màxima lliga provincial amb un total de 10 partits guanyats i 2 perduts , l’equip estava format per Francesc Solans , Juan Ramon Macià , Albert Ribera i Carles Gallart.

Equip Borges Carburants Mir campió de la lliga Preferent Provincial

PRIMERA PROVINCIAL

A segona provincial l’equip ha anat de menys a mes hi ha finalitzat quarts amb 6 victòries i 6 derrotes a dos punts de les places d’ascens de categoria, els jugadors que han participat en aquest equip són : Joel Rubio , Arnau Francesch , Francesc Juncosa , Pau Palau i David Riu.

SEGONA PROVINCIAL

En aquesta categoria han jugat els mes petits de la casa on s’han iniciat en l’àmbit de la competició , han finalitzat sisens amb un total de 7 victòries i 9 derrotes. L’equip estava format per Eric Torné , Unai Cassola , Quim Sanchez , Pol Ribera i Antonio Rojo.

Copyright © CTT Borges