DKV Borges Vall Campió de Catalunya Absolut – CTT Les Borges
4 d'Abril de 2015

DKV Borges Vall Campió de Catalunya Absolut

Els dies 3 i 4 d’abril, Calella ha acollit els Campionats de Catalunya Absoluts, amb la participació dels millors palistes catalans. A la primera jornada es van disputar les proves d’equips on el DKV Borges Vall era el favorit del torneig.

L’equip DKV Borges Vall el composaven els jugadors Jordi Latorre, David Gonzalez, Oriol Monzó i Gui Chenkai.

La fase de grups la van superer sense problemes guanuants als equips Tennis Taula Badalona i al Club Falcons Sabadell per un resultat de 3-0. A la tarda a la segona fase del cuadre directe van derrotar al CTT Ripollet i al Termotour Calella per 3 partits a O i  la final van vèncer als segons favorits CER l’Escala per 3-1.

D’aquesta manera el CTT Borges es el 6é Campionat de Catalunya Absolut que guanya.