Anada tercera ronda ETTU Cup 24/11/17 – CTT Les Borges
23 de Novembre de 2017

Anada tercera ronda ETTU Cup 24/11/17

El proper divendres 24 de novembre  a les 19.00 hores el DKV Borges Vall disputarà el partit d’anada de la tercera ronda de la ETTU Cup. El partit es disputarà al camp del ISTRES TT.

L’equip borgenc comptarà amb un gran contratemps per afrontar aquest partit i és que els jugadors Marc Duran i Oriol Monzó no jugaran aquest partit.

Els dos jugadors catalans van adquirir el passat mes de gener el compromís de participar a la primera copa del món de ping pong a la Xina. Aquesta competició és el primer cop que és celebra i te la peculiaritat que tots els jugadors juguen amb el mateix tipus de pala. els jugadors del CTT Borges han estat seleccionats especialment per competir juntament amb 30 palistes mes de tot el món.

En saber que coincidia amb la tercera ronda de la ETTU el club ha intentat acordar una altra data pel partit d’anada amb l’equip francés  , cosa que  no ha estat possible.

L’altre jugador del primer equip Dani Torres tampoc pot disputar aquest partit , ja que es trobarà realitzant tasques de seleccionador nacional al Torneig internacional que es disputa a Almeria.

Pel partit d’anada els jugadors que viatjaran a França seran  el xinès Fan Chuang Wei  i els jugadors de l’equip de divisió d’honor David Gonzàlez i Josep Lluís Andrade.

Les opcions d’aconseguir una victòria en el partit d’anada són mínimes, i l’objectiu del club es centrarà en el partit de tornada que es disputarà el dissabte dia 16 de desembre a les 17:00 hores al centre de tecnificació de Les Borges Blanques.

Copyright © CTT Borges