Victòria del Borges Grup Vall 4-1 davant el Vilagarcia TM – CTT Les Borges
23 de Novembre de 2018

Victòria del Borges Grup Vall 4-1 davant el Vilagarcia TM

El Borges Grup Vall ha sumat aquesta tarda la segona victòria de la setmana a la superdivisió. Si dimarts va aconseguir un 0-4 al camp del Leka Enea d’Irun, avui ha aconseguit la victòria per 4-1 davant el Vilagarcia TM.

El primer duel d’avui ha enfrontat Marc Duran contra Sergei Nigeruk amb victòria de Duran per 3-0. El segon partit ha enfrontat Oriol Monzó i Pedro Castro amb victòria del local per 3-0.

Amb 2-0 al marcador Joan Masip ha perdut el seu encontre per un ajustat 2-3 davant Reinier Cabezas , situant el 2-1 al marcador.

En el quart partit el Borges Grup Vall ha sumat el tercer punt gràcies a la victòria de Marc Duran davant Pedro Castro.

En el cinquè i definitiu partit Joan Masip ha guanyat a Sergei Nigeruk  per 3-1, hi ha aconseguit el quart i definitiu punt.

Amb aquesta victòria l’equip borgenc dormirà líder de la superdivisió després de 6 jornades, on ha aconseguit 4 victòries i 2 empats i encara no coneix la derrota.

Destacar que a l’inici del partit s’ha llegit el manifest del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones, campanya a la qual el CTT Borges s’ha adherit.

Demà a les 17:00 hores el Borges Grup Vall té el partit de tornada dels setzens de final de lliga Europea ETTU CUP. El partit és una final ja que en el partit d’anada el resultat va ser de 3-0 a favor de l’ISTRES TT, de França.