3 de març de 2018 | David Riu | General

Tercer empat consecutiu del DKV Borges Vall avui al camp del Hispalis

Mal resultat del DKV Borges Vall a la pista del Fundacion Cajasol Hispalis.

El DKV Borges Vall no ha pogut sumar una victòria al camp de desè classificat de la superdivisió. Avui els jugadors del Borges no s’han adaptat a les condicions de la pista de Sevilla i l’equip local ha aprofitat el factor camp.

En el primer partit el xinès del DKV Borges Vall Fan Chuangwei ha perdut per un ajustat 3-2 davant el espanyol Antonio Chaves

El segon a sortir a la pista ha esta Oriol Monzó  enfront el xinès Lee Chia Sheng, Monzó ha estat a punt de superar al rival però finalment ha perdut per 3-2.

El tercer encontre l’han disputat Marc Duran i Marcos Sanmartin , Duran ha començat ficant un 0-2 al seu marcador però la reacció de Sanmartin l’ha permés endur-se el partit per 3-2 amb un ajustat 14-12 la cinquè joc.

Amb un sorprenent 3-0 a favor del Hispalis ,l’equip borgenc només li quedava lluitar per aconseguir un empat.

El quart partit ha enfrontat els dos jugadors xinesos , duel que ha caigut a favor de Fan Chuangwei per 2-3.

Marc Duran ha sortit a disputar el cinquè encontre amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria davant Chaves, cosa que ha aconseguit per 1-3.

En l’últim i definitiu partit Oriol Monzó ha aconseguit la tercera victòria de l’equip  davant Sanmartin per 1-3, amb la qual cosa el marcador ha acabat amb empat a 3 punts i cada equip suma 1 punt a la classificació general.

Amb aquest empat el DKV Borges Vall continua segon a la classificació i el proper partit serà a casa el dia 22 de març a les 19:00 hores davant el Leka Enea d’Irun cinquè classificat.