L’ASISA Borges Vall suma dos victòries en l’inici de la Superdivisió – CTT Borges
13 de Març de 2021 | David Riu | General

L’ASISA Borges Vall suma dos victòries en l’inici de la Superdivisió

L’ASISA Borges Vall ha sumat dues victòries en els dos partits que ha disputat avui a les Borges Blanques en l’inici de la lliga de Superdivisió.

En el primer partit davant el A.D.T.M. Leganés el club borgenc no ha donat opcions al rival i ha guanyat a l’equip madrileny, Els tres jugadors escollits per aquest partit han estat els catalans Joan Masip i Albert Vilardell i el suec Viktor Brodd. En un partit per la via ràpida els de casa s’han imposat per 4-0 amb dos punts de Vilardell, un de Masip i un Brodd.

En el partit de la tarda davant el San Sebastian de los Reyes els jugadors de l’ASISA Borges Vall han estat Joan Masip, Viktor Brodd i el portuguès Joao Monteiro.

En el primer partit Brodd ha guanyat per un ajustat 3-2 a Andrei Putuntica

Joao Monteiro ha debutat amb el Borges guanyat per 3-1 a Vladislav Ursu

Amb 2 a 0 al marcador Joan Masip s’ha enfrontat a Rafael de las Heras, Masip ha perdut per un ajustat 2-3 en un partit molt disputat.

El quart partit de la tarda l’han jugat Monteiro contra Putuntica, Monteiro ha lluitat per endur-se el partit per 3-2.

En el cinquè i definitiu partit Viktor Brodd s’ha imposat a Rafael de las Heras per 3-0 i situava el 4-1 al marcador.

En els altres partits de la concentració els resultats han estat Visit Pontevedra 3 Arteal Santiago 3 i A.D.T.M. Leganés 1 Arteal Santiago 4

L’últim partit de la concentració es disputarà demà diumenge a les 10:00 hores i el disputaràn l’ASISA Borges Vall i el Visit Pontevedra, un rival difícil.

Copyright © 2021 CTT Borges