Excel·lents resultats al Campionat Provincial – CTT Borges
29 de Setembre de 2021

Excel·lents resultats al Campionat Provincial

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat Provincial Absolut de la temporada 2020/21 que es va ajornar a causa de les mesures per la COVID-19.

La competició va donar inici el dissabte amb la prova per equips, en la qual van participar tres equips del club. On el Borges “A”, format per Èric Torné, Cesc Carrera i Adam López, va proclamar-se subcampió després de superar a les semifinals al CTT Valls del Nord per 3 a 0 i cedir en la final davant el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol per un ajustat 3 a 2.

Diumenge es van dur a terme la resta de modalitats: individual, dobles i dobles mixtes. Van participar-hi més de vint jugadors i jugadores del club, els quals van aconseguir uns excel·lents resultats assolint el campionat i subcampionat en totes les categories.

Cesc Carrera es va proclamar campió provincial absolut després de vèncer a la final al seu company Èric Torné per 3 a 2 en un emocionant partit, en les semifinals van superar a Xavier Fontanet, CTT Mollerussa, i Patrick Rodriguez, CTT Valls del Nord, respectivament.

En la prova de dobles el títol va ser per Èric Torné i Adam López que van superar als seus companys de club Aran Bouza i Albert Ribera en la final per 3 a 0. En les semifinals van superar a Laia Casanovas i Chenxin Tang i a Patrick i Jordi Rodríguez, respectivament.

I en la modalitat de dobles mixtes els vencedors van ser Laia Casanovas i Aran Bouza que van guanyar a Chenxin Tang i Claudi López per 3 a 2. En les semifinals van superar a Vinyet Solans i Francesc Solans i a Edna Solans i Èric Torné, respectivament.

D’altra banda dissabte en l’Open Clubi Cup organitzat pel CN Sabadell, el jugador del club Joan Serret va aconseguir la 2a plaça en la categoria aleví i la 4a en juvenil.

Copyright © 2021 CTT Borges