22 d'agost de 2017 | David Riu | General

El DKV Borges Vall prepara intensament l’inici de la temporada

Els jugadors del DKV Borges Vall estan intensificant els entrenaments per iniciar la temporada, el proper 23 de setembre , amb el màxim de garanties.

El jugador Oriol Monzó ha viatjat a la xina per realitzar els entrenaments de pretemporada , on també ha disputat el torneig internacional de Chengdu fent equip amb Hu Bin , l’ex-jugador del club que va estar 9 temporades a Les Borges. En aquesta competició Monzó i Bin van finalitzar 6ens de 37 equips perdent a la ronda de quarts de final per un ajustat 3-2 davant la parella que finalitzaria subcampiona.

L’altre jugador català DKV Borges Vall , Marc Duran va viatjar el passat dia 15 fins a la ciutat Alemanya de Gruwnwettersbach on estarà fins el dia 2 de setembre entrenant amb el potent equip d’aquesta ciutat que disputa la Bundesliga.

Per la seva part , el nou fixatge per la propera temporada , el xinés Fan Chuang Wei esta ultimant els tràmits al seu país per estar aqui en el primer partit de lliga de la superdivisió , que enfrontarà , el dia 23 de setembre  a les 17:00 hores el CER L’Escala i el DKV Borges Vall en territori Gironí.

El dia 30 el DKV Borges Vall viatjarà fins a la ciutat belgà de Vedrin per disputar la primera ronda de la ETTU Cup.

Marc Duran a Gruwnwettersbach

Oriol Monzó i Hu Bin