El DKV Borges Vall perd 4-0 davant el líder Cajasur Priego de Còrdova – CTT Les Borges
8 de Març de 2018

El DKV Borges Vall perd 4-0 davant el líder Cajasur Priego de Còrdova

El DKV Borges Vall avui no ha pogut amb el líder de la superdivisió hi ha perdut per 4-0 en un partit amb parcials molt ajustats.

El Borges viatjava a Priego amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat , saben que hauria de lluitar per aconseguir-ho i tenir una mica de sort amb el final dels partits ajustats.

El primer partit ha enfrontat Carlos Machado i Fan Chuang Wei , el xinès del Borges ha guanyat el primer joc hi ha perdut els tres següents , amb la qual cosa el Cajasur ha sumat el primer punt de la tarda.

El segon partit ha estat el més disputat i Marc Duran s’ha posat al davant del marcador per 0-2 davant Diogo Carvalho , però no ha pogut rematar el partit i se li ha escapat la victòria.

Amb un 2-0 al marcador general sortia a la pista Oriol Monzó amb l’objectiu d’aconseguir el primer punt pel conjunt borgenc , cosa que tampoc ha esta possible tot i uns parcials ajustats davant el portuguès Andre Silva.

El quart partit  l’han disputat Carvalho i Chuang Wei, el primer joc l’ha guanyat el jugador portuguès , Fan ha reaccionat guanyant els dos jocs següents i ha tingut 2 pilotes de partit al quart joc, que finalment ha caigut del costat de Carvalho , tot s’ha decidit en l’últim joc on Chuang Wei també ha cedit per un ajustat 11-9

Amb aquest resultat el DKV Borges Vall continua segon classificat amb 5 punts sobre el tercer classificat i diu pràcticament adéu a les possibilitats d’aconseguir el títol de lliga.

El proper partit del DKV Borges Vall serà el dia 16 de març a la pista del A.D. Vincios cinquè classificat.