16 de Juny de 2019 | David Riu | General

El CTT Borges Rei provincial

Immillorable temporada del CTT Borges en l’àmbit provincial.

Aquest cap de setmana s’ha donat per finalitzada la temporada 2018/19 de tennis taula a escala provincial, amb la celebració a Mollerussa del campionat provincial Absolut.

En la competició per equips de dissabte l’equip del Borges Carburants Mir va aconseguir el títol provincial. L’equip format per Oriol Mir, Joel Rubio i Eric Torné es va proclamar campió en guanyar a la final al CTT Mollerussa.

Diumenge es va celebrar la competició individual i Eric Torné repetia com a campió a l’imposar-se a la final a Ricard Gomez del CTT Mollerussa.

En la competició de dobles un altre jugador del CTT Borges ha sumat un altre primer lloc, Joel Rubio fent parella amb Ivan Fernandez del CTT Mollerussa també han pujat al lloc més alt del podi.

Recordem que el dia 11 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Centre de tecnificació de les Borges Blanques el campionat provincial d’edats, en les categories, benjamí, aleví, infantil i juvenil i on totes les categories el campió va ser del CTT Borges.

En la categoria benjamí el campió va ser Roger Benet , en Aleví la victòria va ser per Marc Amill, en la categoria infantil i juvenil el guanyador va ser Joel Rubio.

En veterans en el campionat celebrat el 26 de maig, el campió també va ser un jugador del CTT Borges, Juan Ramon Macià.

També a la lliga preferent l’equip campió va ser el CTT Borges A, seguit del Borges Carburants Mir.