25 d'Octubre de 2020 | David Riu | General

El CTT Borges guardonat per la Fundació Catalana de l’Esport.

La tasca social del CTT Borges ha estat un dels projectes guanyadors de la 4a edició dels Guardons de la Fundació Catalana per a l’Esport.
El projecte ” Integració social: el millor “punt” del Club Tennis Taula Borges”. Ha estat el guanyador d’una de les 5 categories de projectes disponibles.


La Comissió de Valoració dels Guardons,formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, va comunicar que el projecte del CTT Borges, destaca pel gran nivell del projecte que ha presentat, i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport. I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.


El CTT Borges desplaça cada setmana el tècnic Josep Francesch a realitzar entrenaments als centres de discapacitats Talma, Acudam i Aspid per a la a jugar a tennis taula, a estimar l’esport, a ser feliços amb una pala a la mà i a sentir-se com els grans jugadors que té el CTT Borges. Integració, il·lusió, diversió, lleure, esport serien els adjectius que descriurien la part social del nostre club.

A més en els darrers anys el CTT Borges juntament amb la Federació ACELL han organitzat el Campionat de Catalunya de discapacitats a les Borges Blanques.


L’acte d’entrega del Guardó s’havia de realitzar el dia 29 d’octubre a les 20 h a l’Inefc de Barcelona, però a causa de la Covid-19, s’ha reconfigurat l’acte i serà telemàtic, amb la presència del Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras i el president de la Fundació Catalana per l’Esport, Sr. Pere Sust, l’acte serà presentat per en Pep Plaza.