El Borges Grup Vall empata al camp del San Sebastián de los Reyes – CTT Les Borges
30 de Novembre de 2018

El Borges Grup Vall empata al camp del San Sebastián de los Reyes

El partit d’aquesta tarda corresponent a la jornada 8 de la superdivisió ha enfrontat al San Sebastián de los Reyes i al Borges Grup Vall.

El que a priori semblava un partit fàcil contra l’11è classificat a la taula, ha acabat amb empat a 3 al marcador.

El primer partit ha enfrontat Marc Duran contra Daniel González amb victòria clara de Duran per 0-3

El segon duel de la tarda ha estat molt disputat i on el local Carlos Franco s’ha endut la victòria davant el borgenc Joan Masip per un ajustat 3-2 al marcador.

Amb empatat a 1 al marcador Oriol Monzó ha perdut per 3-1 davant Takumi.

En quart encontre el jugador base del Borges Marc Duran ha aconseguit el segon punt davant Carlos Franco per un altre clar 0-3.

En el cinquè matx, Oriol Monzó donava avantatge al marcador aconseguint la victòria davant de Daniel González per 1-3.

L’encontre es decidiria en l’últim partit de la tarda on Joan Masip es jugava la victòria o l’empat davant Takumi. Finalment Masip no ha pogut amb el joc de l’asiàtic, hi ha cedit per 3-1.

D’aquesta manera el Borges Grup Vall suma el tercer empat de la temporada i encara no coneix la derrota a la lliga.

Demà dia 1 de desembre a les 18.00 hores el Borges Grup Vall disputarà un altre partit de la superdivisió a la pista de l’Universidad de Burgos, quart classificat.