Bon inici de lliga dels equips de nacional. – CTT Borges
9 de Març de 2021 | David Riu | General

Bon inici de lliga dels equips de nacional.

Bons resultats els obtinguts els cap de setmana dels equips de les lligues nacionals del CTT Borges amb un total de 4 victòries 3 empats i una derrota.

A primera nacional masculina l’equip Termosolar Borges va sumar una victòria per 4-2 davant el Mollerussa Prefabricats Pujol i un empat 3-3 davant el CETT Esparraguera. Amb aquests resultats el Borges és segon classificat del grup 7 de primera nacional

El debut de l’equip femení Borges Grup Vall a primera nacional femenina es va saldar amb un bon balanç, amb una victòria per 6-0 davant el Girbau Vic, un empat 3-3 enfront del CTT Vilablareix i una derrota 0-6 davant el CTT Bàscara. Les noies se situen quartes classificades del grup 4.

Pel que fa a l’equip de Segona nacional masculina Borges Masia Tero va aconseguir dues victòries davant el Centro Natación Helios (5-1) i School Zaragoza (4-2) i va cedir un empat davant el Publimax Cai Santiago TM. L’equip és líder del grup 7.

En l’àmbit provincial es va disputar el partit de la lliga Preferent entre els dos equips de les Borges amb victòria del Borges Carburants Mir 5-1 davant el Borges Ferreteria La Clau.

Copyright © 2021 CTT Borges