ASISA Borges Vall brillant campió de la Superdivisió. – CTT Borges
30 d'Abril de 2022

ASISA Borges Vall brillant campió de la Superdivisió.

L’ASISA Borges Vall s’ha proclamat aquesta tarda brillant campió de la lliga de Superdivisió de la temporada 2021/22.

L’equip ha aconseguit un doblet històric sumant el títol de campió de la Copa del Rei.

Davant un centre de tecnificació ple de gom a gom a més de 250 persones els borgencs no han donat opció a l’Arteal Santiago i ha guanyat per 4-0 en el partit de tornada de la final de la Superdivisió.

El primer partit de la final l’han disputat Viktor Brodd enfront Enio Mendes, després d’un partit de 45 minuts, el suec del Borges ha guanyat per un ajustat 3-2 (11-9 en el cinquè set).

Joan Masip ha sortit a la pista per enfrontar-se a Andre Silva, igual que en primer partit la igualtat al marcador ha marcat el matx, finalment, el jugador català del Borges s’ha endut la victòria en el cinquè set.

Amb 2-0 al marcador general, era el torn de Marc Duran davant Humberto Manhani, el capità del Borges sabia que no podia fallar i havia d’aconseguir el punt que faltava per proclamar-se campió i així ha estat, guanyant per 3-1 a Manhani. Desfermant l’alegria del públic i rebent al mateix lloc la copa de campions de la lliga de mans de Miguel Angel Machado.

El CTT ha sumat la seva segona lliga de la seva història, la primera va ser la temporada 2010-11.

A més d’aquest títol aquesta temporada, cal sumar el títol de campió de la Copa del Rei i semifinalista de l’Europe Cup.

Palmarès

Copyright © CTT Borges