El CTT Borges als campionats d’Espanya a Blanes – CTT Les Borges
16 de Juny de 2016

El CTT Borges als campionats d’Espanya a Blanes

La ciutat gironina de Blanes acull des de demà divendres dia 17 fins al diumenge dia 26 de juny els campionats d’Espanya en 9 categories , de pre-benjamí fins a absolut i persones amb discapacitat física i intel·lectual.

En total als campionats hi participen aprop de 1300 jugadors i jugadores i la competició comptarà amb unes instal·lacions amb 50 taules. Durant aquests dies Blanes serà la capital espany0la del tennis taula.

El CTT Borges participa als campionats amb un total de 22 jugadors en diferents categories, el  jugador insígnia Marc Duran defensarà el títol de campió d’Espanya individual i juntament amb Oriol Monzó defensaran el campionat d’Espanya en dobles masculins aconseguits la temporada passada a Antequera.

La resta de jugadors que prendran part a la competició són:

Benjamí masculí – Cesc Carrera

Aleví masculí- Pau Palau, Joel Rubio, Eric Torne, Quim Sanchez i Unai cassola

Aleví femení- Edna Solans amb ganxets de reus
Infantil femení- Vinyet Solans amb el CTT Balaguer
Infantil masculí- Arnau Francesch
Juvenil masculí- Edu Viladegut
Sub 23 masculí –  dos equips- Gui Chenkai  Albert Pastor Jordi Latorre i Eduard Viladegut , Ferran Tudela i Albert Ribera.
Cops rei dos equips- Gui Chenkai , Marc Duran , Oriol Monzó i Pep Francesch. I l’altre equip Josep Luís  Andrade , David  Gonzalez , Jordi  Latorre i  Oriol Mir.

A la competició de la Copa del Rey el DKV Borges Vall intentarà repetir la victòria aconseguida la temporada 2012/2013. L’any passat va cedir en semifinals davant el Cajasur Priego , aquest any el rival a batre a la competició serà el UCAM Cartagena campió de la lliga de superdivisió

Horaris i resultats

Copyright © CTT Borges