Èxit al trofeu diputació de Tarragona de tennis taula – CTT Les Borges
9 de Maig de 2016

Èxit al trofeu diputació de Tarragona de tennis taula

Aquest passat dissabte dia 7 de maig, és va celebrar el “Trofeu Diputació” de la demarcació Tarragonina dels Jocs Escolars de Catalunya.

Després de la Fase Comarcal que es va disputar a Montblanc al mes de Març, i la Fase Territorial que és va celebrar a Pira, avui novament la Població de la Conca de Barberà, era la seu de la competició Provincial, on hi entraven en joc els classificats a les Terres de l’Ebre.

El col·legi Marti Poch de L’Espluga de Francolí, i el col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, dirigits pel Club Tennis Taula Borges, ha sigut un dels mes guardonats en el dia d’avui.

BENJAMÍ MASCULÍ

6è Marc Amill

ALEVÍ FEMENÍ

2ª Núria Besantes.

5ª Berta Canela.

INFANTIL FEMENÍ

1-Maria Querol

2- Marta Dalmau

3-Ariadna Leal.

CADET MASCULÍ

1-Arnau Francesch

En competició d’equips, l’Aleví Femení format per Berta Canela i Núria Besantes ha obtingut la segona posició després de guanyar al Col·legi Sagrada Família de Tortosa per 4-1 i caure davant el AEE ZER CONCA per 2-3.

En cadet masculí el Col·legi Mare de Déu de la Serra hi competia amb 2 equips. El primer ha vençut per 3-2 al IES Manuel Sales i Ferre d’Ulldecona, i el segon ha guanyat per 4-1 alInstitut Cristofol Despuig.

La final, ha caigut al costat del Mare de Déu de la Serra “B” per 4-1 davant el Mare de Déu de la Serra “A”.

El proper 28 de maig, es celebrarà al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, la Fase Nacional.


Copyright © CTT Borges