Vinyet Solans i Edna Solans a la Concentració Tecnificació Femenina – CTT Les Borges
19 d'Octubre de 2014

Vinyet Solans i Edna Solans a la Concentració Tecnificació Femenina

Concentració Tecnificació Promeses i Femenina

El passat dissabte dia 18 d’octubre va haver-hi una nova concentració del grup de Tecnificació Promeses, aquest cop dels grups C i Femení, al CAR de Sant Cugat.Els encarregats dels grups van ser Jordi Gavin i Jèssica Hernández, mentre que els sparrings van ser Raul Porta i les jugadores de Superdivisió Gabriela Feher, Maria Pérez i Ana Garcia, aquestes dues últimes, jugadores que estan internes al CAR de Sant Cugat.

El grup C masculí el van formar 10 jugadors, de categoria aleví, infantil i juvenil, mentre que en el grup de noies hi van participar un total de 15 jugadores. La sessió d’entrenament va durar de 9 a 13 hores i el nivell d’entrenament va deixar molt bones sensacions als entrenadors.

A la sessió es van treballar aspectes com ara la col·locació de la primera entrada, els serveis i el desplaçament buscant una correcta posició per realitzar l’atac. Una part important de l’activitat es va dedicar a la competició per tal de preparar el Torneig Zonal, que es disputarà d’aquí dos setmanes.

Copyright © CTT Borges