1r Open Catalunya femení – CTT Les Borges
28 de Setembre de 2014

1r Open Catalunya femení

Ahir dissabte va tenir lloc al local d’entrenament dels Falcons de Sabadell el primer Open Catalunya en el seu apartat femení. Les millores jugadores de Catalunya hi van participar agrupades en tres categories de nivells: A, B i C. Aquesta és la diferència principal respecte als nois ja que aquests s’agrupen per categories d’edat .

De Borges hi van participar les germanes Solans, la Vinyet va quedar enquadrada dins del grup B mentre que l’Edna ho va fer en el grup C. Els resultats obtinguts van ser discrets ja que no van poder-se classificar dins de les dues primeres de grup, les quals optaven a les semifinals i finals.

L’Edna Solans no va poder guanyar cap partida tot i mostrar una millora considerable de joc respecte a l’Open de Salt del passat mes d’agost. Per la seva banda la Vinyet va començar guanyant a la campiona de Catalunya infantil de la passada temporada però no va poder mantenir la línia de joc i guanyar cap altra partida. La participació en aquests campionats oficials organitzats per la FCTT serveixen per veure l’evolució de les jugadores i anar agafant punts de cara al rànking que s’utilitza en l’organització de les grans competicions catalanes de final de temporada.

Copyright © CTT Borges