Marc Duran al Campionat d'Europa a Lisboa – CTT Les Borges
23 de Setembre de 2014

Marc Duran al Campionat d'Europa a Lisboa

Demà comença a Lisboa el Campionat d’Europa de Tennis de Taula, una competició que solament acollirà proves d’equips aquesta temporada i en la qual Espanya estarà representada tant en categoria masculina com en femenina, jugant amb dues esquadres en la màxima categoria del tennis de taula continental, la Championship Division.

Per a aquesta aquest campionat el responsable de l’equip nacional masculí, Víctor Sánchez, va a comptar amb els mateixos jugadors que van participar en el passat europeu celebrat a Àustria. He Zhiwen, Carlos Machado, Marc Durán, Jesús Cantero i Álvaro Robles formaran l’equip espanyol que intentarà igualar almenys el resultat aconseguit en el passat campionat on va aconseguir la permanència en la Championship Division.

Espanya debutarà demà dimecres davant Grècia, vigent subcampiona d’Europa i cap de sèrie del Grup B on ha quedat enquadrat l’equip espanyol. Serà a les 17:00, hora espanyola, quan comenci aquesta trobada. Els dos partits restants d’aquest grup es disputaran el dijous. A les 14:00 el rival d’Espanya serà Eslovàquia i a les 20:00 tancarà aquesta primera fase enfrontant-se a França.

En categoria femenina a les 14:00 de demà dimecres l’equip espanyol debutarà davant Romania que parteix com a cap de sèrie del Grup B on està Espanya. També demà, a les 20:00, segon partit per a les espanyoles que s’enfrontaran a les amfitriones de Portugal per tancar el dijous a les 17:00 davant Polònia.

Després de la primera fase els dos primers classificats de cada grup disputaran els llocs 1 al 8 mentre que la resta d’equips lluitaran pels llocs 9 al 16 perdent la categoria els equips que finalitzin en les posicions 15 i 16 que jugaran el proper campionat en la Challenge Division.

Complicat campionat per als equips espanyols que es mesuraran a les seleccions més fortes d’Europa en un torneig del que es guarden molt bons records amb els 3 bronzes en dobles assolits en la passada edició a Àustria, els primers que aconseguia Espanya en un Campionat d’Europa Absolut.

Prèviament a aquest gran cita continental l’equip ha realitzat unes concentracions de preparació al Centre de Tecnificació Esportiva de Priego de Còrdova dirigit per Víctor Sánchez.

Copyright © CTT Borges