Visita a la Mare de Déu de Montserrat, punt i seguit en el CTT Borges – CTT Les Borges
14 de Juliol de 2014

Visita a la Mare de Déu de Montserrat, punt i seguit en el CTT Borges

En menys d’un mes el CTT Borges ha viscut dos esdeveniments pels quals ha estat lluitant al llarg de molts anys. El passat 14 de juny va tenir lloc la lluïda inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis taula amb una àmplia representació institucional del país. Fou el moment per agrair-los-hi a tots la confiança que han fet en el nostre club i prometre’ls que nosaltres estarem a l’alçada de les circumstàncies, evidentment en estreta col·laboració amb la representació territorial de Lleida de tennis taula.

Avui ha estat un dia amb certes coincidències amb el de la inauguració però amb matisos especials. Si el dia de la inauguració es va agrair a tothom que ho ha fet físicament possible, avui en la visita a la Mare de Déu de Montserrat s’ha mostrat tota la gratitud a qui ha estat la font espiritual de tot aquest llarg camí. D’alguna manera també s’ha volgut fer partícip a tothom d’aquesta inimaginable fita aconseguida

Representant tots els estaments del club, més de trenta persones es van aplegar a Montserrat on van ser partícips de la missa conventual amb 31 oficiants i la Basílica plena de gom a gom, lliurant unes ofrenes a la Mare de Déu. Aquestes ofrenes foren: oli de Les Garrigues i una pala de tennis taula signada per tots els jugadors del club. En començar la missa el president del club, l’Enric Vall, autèntic cor del club, va llegir el text següent:

“El CTT Borges, de Les Borges Blanques estem avui aquí per fer l’ofrena a la Mare de Deu de Montserrat en reconeixement i gratitud per veure realitzat el nostre somni de tenir un magnífic pavelló esportiu que serà Centre de Tecnificació de tennis de taula Territorial, a la vegada que demanar-li també, que ens ajudi a realitzar l’altre somni que ens queda pendent; la construcció d’una residencia pels jugadors perquè puguem acollir els que vindran de tot el mon. Moltes gracies.”

.

Acabada la missa els representants del CTT Borges varen ser rebuts pel Pare Abat de Montserrat,  Josep Maria Soler, a qui se li va fer l’ofrena d’un cistell amb tots els productes de les Garrigues.

En aquest entorn proper l’Enric Vall va poder desgranar la història del club i com no podia ser de cap altra manera va fer públic el nou repte, la nova il·lusió que ha d’arrossegar a tot el club cap a l’excel·lència en tots els aspectes. Va dir que ara, en la història del CTT Borges s’ha posat un punt, però un punt i seguit. Amb aquestes paraules va definir el que ha de ser el CTT Borges juntament amb el seu flamant centre de tecnificació.

“Avui, dia 12 de juliol de 2014 no és un dia qualsevol, és el més especial mai viscut pel nostre humil club de tennis de taula; ho és perquè, tot i tenir vint-i-quatre anys d’història, mai havíem exercitat el deure de manifestar la gratitud absoluta i el dret de fer-ho, al lloc on germina la llavor de l’única força que és capaç de moureu tot; la Fe.

Del passat recent, que ha culminat en veure complert el somni de la inauguració del pavelló, que serà Centre de Tecnificació de tennis de taula, li fem arribar la nostra alegria i joia, i com que no volem gaudir-les sols, li demanem que les estengui per tot l’Univers, que tots els éssers sàpiguen que també es seu, que volem conèixer el millor del seu cor i compartir el del nostre.

Volem agrair-li, que un dels nostres somnis s’hagi fet realitat, però com be sap, els catalans, que la sentim com a Patrona i Mare, som un torrent generant-los i n’hi participem un altre de nou pel futur imminent; gaudir d’una residencia de jugadors per poder acollir-ne de tot el mon i que se sentin com a casa, es a dir, com a la vostra casa. Ja sap, posem-nos-hi i endavant.”

Acabat l’acte, un dinar de germanor, i de carmanyola, va servir per tal de posar en comú les impressions sobre els moments viscuts dins de l’abadia i per arrodonir aquest dia que ja forma part de la història del club. A la tarda, i com no podia ser de cap altra manera, tota l’expedició va pujar al Cambril a besar la mà de la Verge i Patrona de Catalunya.

Copyright © CTT Borges