Enquesta del Centre de Tecnificació – CTT Les Borges
14 d'Abril de 2014

Enquesta del Centre de Tecnificació

Benvolgut,

En nom del CTT Borges us faig arribar aquest correu amb una enquesta que pretén buscar els punts fort i febles del Centre de Tecnificació i poder adaptar-lo a les necessitats de tots.

CTT Borges:

Avui ens ha fet molta il·lusió el poder disputar el primer Open al nou centre de Tecnificació i comptar amb la teva participació. Ha estat la primera ocasió en que tota la província ha gaudit de la instal·lació la qual està cridada ha dinamitzar el Tennis Taula a nivell provincial. Quan es fa una cosa per primer cop cal l’ajuda de tots per tal de millorar-la. És per aquest motiu que et demanem 5 minuts de temps per tal de respondre una petita enquesta i d’aquesta manera nosaltres sabrem en quin aspectes hem de millorar per fer-te sentir encara millor al que ha de ser el lloc de trobada del tennis taula provincial.

Aquest enllaç et portarà a l’enquesta. Si tens algun grup de Whatsapp, facebook, twitter o qualsevol altra xarxa social on hi hagi els membres del teu club seria molt eficaç per tots que ho compartissis allí també

https://docs.google.com/forms/d/1zeeBWPjhM711caY2Hnoeb84UwJ3XxfOj3n53d89zh3A/viewform

Estarem encantats de rebre la teva opinió fins al 20 d’abril i en la propera ocasió farem visible els teus suggeriments.


Moltes gràcies.

CTT. Borges

Copyright © CTT Borges