Victòria de L’ASISA Borges Vall enfront del TTSC UMMC-ELEM – CTT Les Borges
27 d'Octubre de 2019

Victòria de L’ASISA Borges Vall enfront del TTSC UMMC-ELEM

L’ASISA Borges Grup Vall, ha jugat avui al migdia l’anada del partit d’Europe Cup, que ha disputat a la localitat russa d’Ekaterimburg amb una victoria per 2-3 que posa l’equip català en ventatja a l’eliminatòria de la tercera fase la de la competició Europea.
El primer partit de l’encontre, Joan Masip, ha començat guanyant la primera mànega per 11-9, davant Mikhail Paikov, però el jugador rus, ha donat la volta a l’encontre guanyant els 3 parcials següents per 5-11; 5-11 i en l’ultim, 12-14.
En el següent partit, Marc Duran, ha igualat el l’encontre després de vèncer per 3-1 a Alexander Triutrimov. Els dos primers partits, se’ls ha adjudicat el català, per un doble 11-5. En el tercer el rus, ha conseguit escurçar distàncies guanyant per 9-11.pero en el quart, Duran, no ha desaprofitat l’oportunitat i s’ha adjudicat el matx per 10-12.
Amb l’empat 1-1 al marcador, Albert Vilardell, començava cedint per 0-2, amb parcials de 8-11; 8-11 amb Ilka Isaikov, però el terrassenc, ha donat la volta al marcador amb parcials de 13-15, 8-11 i 9-11 posant en ventatja el conjunt català.
Marc Duran tornava a la pista, i cedia per 1-3 davant Mikhail Paikov, amb parcials molt ajustats. Cedia els dos primers jocs per 7-11 i 8-11. El tercer joc, se’l adjudicava el Vilanoví per 11-7, però en el quart no ha pogut igualar el partit i ha caigut per 9-11.
Amb el 2-2 al marcador, Masip es veia les cares amb Aleksandr Tiutriumov. El rus, cobrava ventatja en el primer joc per 11-9. En el segon, Masip guanyava per un ajustadíssim 17-19. En el tercer i el quart, l’igualadí ha posat una marxa mes, i s’ha imposat per 5-11 i 8-11.
El partit de tornada serà el proper dissabte dia 9 de novembre a les 17.00h al centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.