Victòria 4-1 de l’ASISA Borges Vall davant el CER Escala. – CTT Les Borges
27 de Setembre de 2019

Victòria 4-1 de l’ASISA Borges Vall davant el CER Escala.

Victòria de l’ASISA Borges Vall en el derbi Català de la primera jornada de la superdivisió.

L’equip borgenc s’ha imposat 4-1 davant el CER l’Escala de Girona

En el primer partit de la tarda s’ha pogut veure en joc el nou fitxatge del ASISA Borges Vall Elsayed Lashin. El seu rival ha estat el jove català Norbert Tauler. Lashin s’ha imposat per un ajustat 3-2 amb un joc amb intermitències, que a estones ha estat brillant.

En el segon partit s’ha pogut veure el primer duel entre jugadors catalans, per part del ASISA Borges Vall Joan Masip, i per part del CER L’Escala Iker GonzàlezMasip s’ha vist sorprès pel joc del gironí, hi ha cedit el primer set per 3-11 i també ha perdut el segon i tercer set per un doble 10-12.

Amb empat a 1 al marcador general, s’ha disputat el segon partit entre jugadors catalans, Marc Duran s’ha imposat per a Sergi Grau per 3-0.

El quart partit de la tarda ha enfrontat a Lashin contra Iker Gonzàlez i novament , l’egispi ha patit per guanyar el seu partit, finalment 3-2 pel jugador del Borges.

En el cinquè definitiu partit Marc Duran ha demostrat que està a un molt bon nivell de joc per afrontar la temporada i s’ha imposat davant Norbert Tauler per 3-0.

El pròxim partit a casa serà el dimecres 9 d’octubre a les 18.00 hores enfront l’Arteal Santiago.