20 d'abril de 2018 | David Riu | General

Victòria 4-0 del DKV Borges Vall davant el San Sebastián de los Reyes

El DKV Borges Vall ha sumat aquesta tarda una nova victòria en l’última jornada de la superdivisio davant el San Sebastián de los Reyes.

En el primer partit Oriol Monzo s’ha imposat a Carlos Caballero per un ajustat 3-2, en un partit amb parcials molt ajustats.

El segon partit l’ha disputat Dani Torres, que el dia d’avui substituïa a Fan Chuang Wei. Torres ha guanyat a Carlos Franco per 3-1 amb punts molt atractius pel públic assistent.

En el tercer partit Marc Duran no ha tingut problema per sumar el tercer punt per l’equip local al derrotar a Javier Lopez per 3-0.

El quart partit ha enfrontat a Oriol Monzó i Carlos Franco , Monzó s’ha imposat 3-1, aconseguint així el punt definitiu pel Borges

Amb el partit d’avui es dóna per finalitzada la lliga i el DKV Borges Vall ha aconseguit el subcampionat, gràcies a les 15 victòries, 5 empats i 2 derrotes.

Amb aquest partit es donarà per finalitzada la lliga de la superdivisió i l’equip DKV Borges Vall només li quedarà disputar el campionat de Catalunya i la Copa del Rei, de la qual és l’actual campió.

El campionat de Catalunya se celebrarà el 26 i 27 de maig, i la Copa del Rei i els campionats d’Espanya es disputaran del 20 de juny a l’1 de juliol a Antequera.