Tres podis en el darrer Open Catalunya – CTT Borges
9 de Gener de 2023

Tres podis en el darrer Open Catalunya

Durant el cap de setmana 20 jugadors i jugadores del club han participat en la 3a fase de l’Open Catalunya, prova puntuable per al rànquing català, aconseguint un total de 3 podis en les diferents categories.

Joan Serret s’ha proclamat campió en la categoria infantil A on després de superar la fase de grups s’ha enfrontat en els quarts de final a Octavi Cutillas, CTT Ripollet, vencent per 3 a 2 llavors en la semifinal ha superat a Joan Montagut dels 8 de la Garriga i en la final ha aconseguit la victoria davant el jugador del CTT Badalona Pablo Lucas per 3 a 1.

Cesc Carrera també ha firmat una gran actuació en la categoria Sènior A, la més alta del torneig, assolint el subcampionat. Carrera ha superat la fase de grups i en el quadre final s’ha imposat davant Eric Cintas, CETT Esparreguera, Luca Khidasheli, CN Sabadell, i Edgar Venegas, Vic TT, i en la final ha cedit davant Ferran Brugada del CTT Badalona.

El darrer podi l’ha firmat Andreu Solé en la categoria infantil B, superant sense problemes la fase de grups i vencent en el quadre davant Joel Cervantes, CTT Calella, i Arnau Prieto, UESC Sant Cugat, en la final no ha pogut davant Antoni Ruscalleda del CTT Calella perdent per 3 a 0.

Destaquem també els resultats d’Álvaro Serrano, Aran Bouza i Roc Gibert que s’han quedat a les portes del podi arribant fins als quarts de final de les categories aleví B, infantil A i juvenil B respectivament.

Copyright © CTT Borges