Sobre el club – CTT Borges

Sobre el club

fotocentre

Objectius i Estructura Esportiva:

L’èxit del club, sempre ha estat, és i serà la seva massa social. Per això, tenim com a objectiu principal la integració del nostre esport dins el dia a dia del nostre poble i comarca. Ho hem intentat des de dos vessants molt diferents, però igual d’importants, complementàries i necessàries:

  • Sent ambiciosos amb els resultats del primer equip: està clar que tot esport necessita un referent, i hem intentat créixer esportivament any rere any. Sempre tocant de peus a terra i treballant amb humilitat, els resultats i el ressò als mitjans de comunicació han acabat arribant.
  • El foment del tennis taula i els seus valors en els joves nous jugadors del club: som plenament conscients que la nostra prioritat és l’esport base i de formació. L’equip tècnic del club, capitanejat per Josep Lluís Andrade i Josep Francesch està il·lusionat amb aquest projecte, que té com a objectiu, tenir una de les millors pedreres de jugadors de Catalunya.

De moment, cada any hi ha més equips de base i més joves jugadors que entrenen i s’esforcen portant el nom del club i de la població per tot Catalunya.

Volem que el CTT Borges sigui una família, i sempre hem inculcat, des de la nostra àrea esportiva, que l’esport ha de ser salut, superació personal, companyerisme i integració.

Copyright © 2021 CTT Borges