Resultats del cap de setmana – CTT Borges
1a Provincial - Lleida Car
31 de Maig de 2021

Resultats del cap de setmana

En l’última jornada de les lligues provincials el Borges Mas Blanch i Jové ha superat al Mollerussa Recanvis Avenida per 4 a 2 i el Borges Lleida Car ha cedit davant el CTT Valls del Nord ORX per 2 a 4.

Els dies 12 i 13 de juny els equips del club disputaran els respectius play-offs, a Preferent el Borges Carburants Mir s’enfrontarà amb el CTT Portell “A” en la lluita pel títol, d’altra banda el Borges Ferreteria La Clau s’enfrontarà amb el CPU Vilanovenc per salvar la categoria.

A Primera Provincial el Borges Mas Blanch i Jové també lluitarà pel títol i jugarà contra el SQA Soft Alcarràs i el Borges Lleida Car jugarà per mantenir la categoria davant del CTT Mollerussa Recanvis Avenida.

Finalment a Segona Provincial l’AgroBorges TT jugarà el play-off pel títol davant del CTT Vall del Nord SBT i el Borges Prefabricats Pujol jugarà els posicionaments.

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el 2n Piramidal de Veterans de la temporada amb la participació de 7 jugadors del CTT Borges, on el jugador del club Carles Gallart s’ha proclamat campió després de vèncer en la final al jugador del CTT Mollerussa Àlex Carrera per 3 a 2.

Copyright © 2021 CTT Borges