Quatre podis en el segon Open Catalunya – CTT Borges
7 de Novembre de 2021

Quatre podis en el segon Open Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona fase de l’Open Catalunya, competició puntuable per al rànquing català, a les instal·lacions del CTT Calella, Reina Elisenda i per primera vegada a Les Borges Blanques.

El centre de tecnificació ha acollit durant el cap de setmana més d’un centenar de participants, disputant-se dissabte les categories: aleví i infantil, i diumenge les categories: benjamí i adaptat.

El CTT Borges ha comptat amb la participació d’un total de 24 jugadors aconseguint quatre podis en diferents categories.

Ruixiang Tang ha aconseguit la tercera posició en la categoria Juvenil A, superant a Tian Xiang Zou, UESC Sant Cugat, a quarts de final i cedint davant d’Ivan Vélez, TT Hospitalet, a les semifinals.

Marc Amill s’ha endut la tercera plaça de la categoria Juvenil B guanyant a Pol Piera, CTT Barcelona, en els quarts de final i perdent amb Guillem Pijuan, CN Mataró, a les semifinals.

Joan Serret ha quedat tercer en la categoria Infantil A, vencent al també jugador del club Aran Bouza als quarts de final i caient davant de Joel Guinart, Els 8 de la Garriga, a les semifinals.

Adria Benet també ha pujat al podi en la categoria Aleví A després de guanyar a Jordi Ruiz, CN Sabadell, als quarts de final i perdent amb Quim Barberà, CN Sabadell, a les semifinals.

Laia Casanovas i Albert Ribera han arribat fins als vuitens de final en les categories Juvenil B i Senior C1 respectivament.

Cesc Carrera, Adam López, Chenxin Tang, Xènia Roma, Claudi López, Marçal Moreno, Adrià Macià, Neus Roma, Roger Benet, Andreu Solé, Gerard Moreno, Elsa Benet, Álvaro Serrano, Anna Monné, Ricard Torradeflot, Cesc Alentà i Unai Alentà no han superat la fase de grups en les seves respectives categories.

Resultats

Copyright © 2021 CTT Borges