Pòquer de títols per a Joan Masip en el català absolut – CTT Borges
12 de Juny de 2022

Pòquer de títols per a Joan Masip en el català absolut

El palista del primer equip s’ha imposat en totes les proves del Campionat de Catalunya Absolut disputat aquest cap de setmana a Bàscara.

En la prova individual, Masip ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada imposant-se en la final a Norbert Tauler, CER L’Escala, per un ajustat 3 a 2.

El segon títol per l’igualadí ha estat en la competició de dobles masculins, on fent parella amb Arnau Pons han superat en la final a Yordi Jason Ramos i Raul Porta del CN Mataró i del CTT Ripollet respectivament.

I en els dobles mixtos ha reunit el tercer triomf, juntament amb Mariona Munné de la UE Sant Cugat han vençut en el partit decisiu a Pau Lloret i Silvia Coll, CTT Badalona i Vic TT.

Aquests tres campionats se sumen al triomf per equips aconseguit en la jornada d’ahir.

Altres resultats destacats dels palistes del club han estat: els de Laia Casanovas i Chenxin Tang que han arribat als quarts de final en dobles femenins; Èric Torné i Laia Munné, UE Sant Cugat, també han arribat a quarts en dobles mixtos; Isaac Chavarria també ha avançat fins als quarts de final en la prova individual adaptada; i Laia Casanovas i Cesc Carrera han firmat els vuitens de final en la prova individual.

Resultats

Fotografies

Copyright © CTT Borges