Partit d’infart a Borges i a Semifinals de l’Europe Cup. – CTT Les Borges
21 de Gener de 2022

Partit d’infart a Borges i a Semifinals de l’Europe Cup.

L’ASISA Borges Vall ha aconseguit una victòria èpica per 3-2 en un partit de 3 hores i 45 minuts.

Les coses no han començat bé pels de les Garrigues. Però gràcies als dos punts de Marc Duran i un de Joan Masip han allargat el partit fins al partit de desempat on el Borges ha guanyat per 2-1.

L’objectiu de l’equip era capgirar el 3-2 en contra del partit d’anada.

El primer partit l’han disputat Viktor Brodd contra Michal Obeslo, a diferència del partit d’anada on Brodd va guanyar per 0-3, avui ha perdut per 1-3. (11-9, 6-11, 9-114-11)

Marc Duran ha sortit a la pista davant Tomas Tregler, en el partit d’anada, Duran va perdre per 3-0 avui, Avui ha estat esplèndid i en un partit per recordar s’ha imposat per 3-2 (17-19,12-10, 9-11, 6-2) i ha situat l’empat a 1 al marcador.

El tercer partit de la tarda ha enfrontat Joan Masip i Dimitrij Prokopcov, i de nou s’ha girat el resultat, a l’anada el jugador del Borges va perdre per 3-0 davant Prokopcov i avui l’ha guanyat per 3-0 (11-7, 13-11, 11-6), Masip ha jugat amb una intensitat superior al rival no a donat opció.

El quart partit s’han enfrontat els dos números u. Viktor Brodd per part de l’ASISA Borges Vall i Tomas Tregler per HB Ostrov.

Si el Borges guanyava aquest partit, significaria la classificació per a les semifinals, i ho ha tingut a tocar, finalment ha caigut del costat de l’equip Txec per un ajustat 2-3 (5-11, 11-8, 11-7,7-11, 4-6).

Marc Duran s’ha tornat a carregar l’equip a l’esquena, hi ha guanyat davant Michael Obeslo, 11-9, 11-9, 11-5.

Amb aquesta victòria 3-2 perl’ASISA Borges Vall ha capgirat el marcador del partit d’anada. I el pas a semifinals s’havia de decidir amb el sistema de Golden Match.

En el primer set Duran no ha fallat, ha guanyat 11-7 a Michal Obeslo. Hi ha situat en avantatge els locals.

El segon set entre Viktor Brodd i Tomas Tregler ha tornat a situar l’empat al marcador 7-11 a favor de Tregler.

Tot s’ha decidit en lúltim set del Golden match entre Joan Masip i Dimitrij Prokopcov, Masip s’ha fet enorme hi ha guanyat per 11-7.

Les semifinals es disputaran del 16 al 23 de febrer i el rival serà el SolexConsult TTC Wiener Neustadt d’Austria.

El pròxim partit de lliga de Superdivisió serà el dijous 27 a les 18:30 davant el segon classificat l’Arteal Santiago de Compostela.