Mal partit del Borges Grup Vall davant el Irun Leka Enea – CTT Les Borges
1 de Març de 2019

Mal partit del Borges Grup Vall davant el Irun Leka Enea

Dura derrota 0-4 del Borges Grup Vall davant el Leka Enea d’Irún un rival directe a la classificació de la lliga.

En el partit d’anada el Borges va guanyar per idèntic resultat (0-4) al Irún.

El que ha marcat sens dubte el partit d’aquesta tarda ha estat la lesió d’Oriol Monzó, Monzó amb molèsties al braç no ha pogut jugar, hi ha estat el contra temps més importat d’aquesta tarda.

En el primer partit ha enfrontat a Marc Duran amb Daniel Kosiba. L’Hongares ha demostrat un nivell de joc molt alt i Marc Duran ha lluitat fins al final tot i caure derrotat per 1-3.

El segon partit havia d’enfrontar Oriol Monzó contra Endika Diez i no s’ha disputat, el que significava un 0-2 en contra al marcador.

Joan Masip ha disputat el tercer partit davant Jaime Vidal i toti situar un 2-0 al marcador finalment ha perdut 2-3.

Amb el 0-3 en contra al marcador, el Borges Grup Vall ja no optava a la victòria i en el quart partit s’ha consumat la derrota en perdre Duran davant Diez per 1-3.

Amb aquesta derrota el Borges suma la segona derrota de la temporada i conserva la tercera posició a la lliga a només 2 punts del quart (Irun Leka Enea) i a l’espera de la resolució del partit de Cambados.

El pròxim partit a la lliga del Borges Grup Vall serà el 29 de març a casa davantl’Universidad de Burgos TPF.

Abans però l’equip es desplaçarà del 13 al 17 de març a Guadalajara per disputar la Copa del Rey i els campionats d’Espanya absoluts.