L’ASISA Borges Vall queda eliminat de la Champions League. – CTT Les Borges
5 de Novembre de 2021

L’ASISA Borges Vall queda eliminat de la Champions League.

L’ASISA Borges Vall ha finalitzat avui a Düsseldorf la segona fase de la lliga de campions europea de tennis taula.

L’equip que ha lluitat fins a l’últim instant, ha quedat eliminat i no accedeix als quarts de final de la màxima competició europea.
En el partit d’avui ha perdut per 3-1 davant l’Sporting Club de Portugal.

En el primer partit de la fase, disputat el dimecres, l’equip va perdre per 3-0 davant el Borussia Düsseldorf.
El dijous va aconseguir la victòria davant el SPG Felbermayr Wels austríac per 1-3.

En el decisiu partit d’avui davant l’Sporting Club de Portugal el primer a sortir a la pista ha estat Marc Duran davant Diogo Carvalho, Duran ho ha intentat, però no ha pogut davant el número 1 portuguès el resultat ha estat de 0-3 a favor de Carvalho.

En el segon partit Viktor Brodd s’ha imposat a Bode Abiodun per 3-1.

Amb empat a 1 al marcador Joan Masip ha perdut per 3-0 davant Diogo Silva.

En el quart partit de la tarda Brodd i Carvalho han disputat un partit espectacular amb punts increïbles. Amb empat a 2 sets al marcador, Carvalho ha estat més encertat i s’ha endut el cinquè i definitiu set.

El marcador final ha estat de 3-1 i l’ASISA Borges Vall es diu adéu del somni de la champions i ara continuarà a la lliga Europe Cup.

El pròxim dia 13 de novembre a les 15:00 hores es farà el sorteig i l’equip borgenc coneixerà els rivals, i la competició es desenvoluparà del 10 al 12 de desembre.