L’ASISA Borges Vall per 3-2 en el partit d’anada dels quarts de final de l’Europe Cup. – CTT Les Borges
14 de Gener de 2022

Derrota ajustada de l’ASISA Borges Vall per 3-2 al camp del HB Ostrov en el partit disputat a Txèquia. Gràcies als dos punts de Viktor Brodd l’equip manté les opcions per passar a les semifinals.

En el primer partit Marc Duran ha perdut davant el jugador local Tomas Tegler per 0-3.

El suec Viktor Brodd ha estat l’encarregat de sumar el primer punt pels interessos del Borges, al vèncer a Michel Obeslo per 0-3.

Amb empat a 1 al marcador, Joan Masip ha perdut el seu partit davant Dimitrij Prokopcov per idèntic resultat 3-0.

El quart partit entre els jugadors base de cada equip ha caigut del costat de Viktor Brodd davant Tomas Tegler per 1-3.

Amb empat a 2 al marcador general Alberto Lillo ha sortit a la pista al lloc de Marc Duran, ja que aquest ha tingut molèsties a l’abductor, Lillo ha cedit davant Michel Obeslo per 3-0.

Amb aquest resultat el Borges ha de guanyar el partit de tornada, en el cas que la victòria fos per 3-2 a les Borges, es disputaria el “Golden Match” que és un partit de desempat, a tres sets on cada jugador disputaria un set.

El partit de tornada es disputarà divendres vinent dia 21 a les 18:30 hores al centre de tecnificació de les Borges Blanques.