L’ASISA Borges Vall lluitarà pel títol de lliga i Copa del Rei. – CTT Borges
2 de Juny de 2021

L’ASISA Borges Vall lluitarà pel títol de lliga i Copa del Rei.

Un cop finalitzada la lliga a la segona posició del Grup 2, l’ASISA Borges Vall lluitarà pel títol de lliga en el play-off que es disputarà els dies 12 i 13 de juny a la població malaguenya d’Antequera.

Antequera serà la capital del tennis taula estatal, ja que des del dia 12 de juny, fins al dia 4 de juliol si disputaran, les fases d’ascens de les categories nacionals, la copa del rei i la reina, els torneigs estatals i els campionats d’Espanya en totes les categories.

Recordem que l’ASISA Borges Vall va ser el líder del grup fins a l’última jornada, on va ser superat per l’Arteal Santiago, amb qui ha empatat a punts i l’ha superat pel “goal average” a favor de l’equip gallec.

El fet de quedar en segona posició suposa que l’equip Borgenc haurà de disputar un partit de quarts de final enfront del CTM Múrcia, tercer classificat del Grup 1, aquest partit es disputarà el dia 12 de juny.

En el cas que el Borges guanyi aquest partit, el mateix dia 12 s’enfrontarà a semifinals al Cajasur Priego, actual campió de lliga. La final està prevista pel dia 13.

L’endemà mateix dia 14 tindrà inici la Copa del Rei i la Reina, on l’ASISA Borges Vall vol lluitar pel títol.

Ara mateix la màxima preocupació al club és que els jugadors lesionats Marc Duran i Viktor Brodd estiguin recuperats per afrontar les competicions amb la resta de la plantilla ( Joao Monteiro , Joan Masip i Albert Vilardell.

Foto: Antonio Álvarez
Copyright © 2021 CTT Borges