L’ASISA Borges Vall inicia la lliga. – CTT Borges
11 de Març de 2021 | David Riu | General

L’ASISA Borges Vall inicia la lliga.

Aquest cap de setmana 13 i 14 de març, s’estrena la lliga de Superdivisió de la temporada 2020/21.

L’ASISA Borges Vall jugarà com a amfitrió en la concentració de tres jornades que es disputarà al Centre de tecnificació de Les Borges Blanques.

En el primer partit, que es disputarà el dissabte a les 11:00 hores l’ASISA Borges Vall s’enfrontarà a l’equip de A.D.T.M. Leganés, el mateix dia a les 17:30 hores el rival serà el San Sebastián de los Reyes i el diumenge a les 10:00 hores es tancarà la concentració amb l’últim partit davant el Visit Pontevedra.

Aquests partits es podran seguir en directe per TDT al canal de Lleida TV i per internet a la pàgina de la mateixa cadena: http://lleidatv.alacarta.cat/endirecte

La resta de partits de la concentració seran, dissabte a les 11:00 hores Visit Pontevedra – Arteal Santiago, a les 17:30 A.D.T.M. Leganés – Arteal Santiago i diumenge a les 10:00 hores San Sebastian de los Reyes – Arteal Santiago.

Aquests partits es podran seguir en directe per internet a la web de Borges TV.

La plantilla de l’equip borgenc per afrontar aquests tres partits, serà la composta pels catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell als quals se sumaran el Portuguès Joao Monteiro i el Suec Viktor Brodd.

Recordem que l’assistència de públic està prohibida en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19.

Copyright © 2021 CTT Borges