L’ASISA Borges Vall guanya contra pronòstic al Pontoise Cergy – CTT Borges
13 de Setembre de 2021

L’ASISA Borges Vall guanya contra pronòstic al Pontoise Cergy

L’ASISA Borges Vall continua fent història en la seva primera participació en la Champions League Europea.


Si en el seu debut el dia d’ahir a la fase es disputa del 12 al 14 de setembre a la població d’Odorheiu Secuiesc de Romania, va aconseguir guanyar el seu partit, avui el resultat encara ha estat més sorprenent.


A priori els francesos del Pontoise Cergy, actuals campions de l’EUROPE CUP, sortien com a grans favorits per endur-se la victòria, però tot ha canviat en el primer partit.


El jove jugador de l’ASISA Borges Vall Alberto Lillo sortia a la taula per enfrontar-se al jugador base francès Quentin Robinot, Lillo s’ha endut el primer set i en l’inici del segon Robinot ha tingut una lesió muscular a la cama que l’ha obligat a retirar-se.


Aquest fet, juntament amb què l’equip francès només s’ha desplaçat amb tres jugadors a Romania significava que al Borges només li calia sumar un punt més per endur-se l’encontre.


En el segon partit Viktor Brodd ha perdut per 0-3 davant Emmanuel Lebesson.


Amb l’empat a 1 al marcador sortien a la taula el català Joan Masip contra Adrien Mattenet.

Masip ha sortit molt concentrat hi ha sorprès al jugador francès (que va arribar a ser el número 19 al rànquing mundial) i s’ha avançat per 2 sets a 0, Mattenet ha reaccionat situant el 2 a 2 al marcador i en el definitiu set, Masip s’ha endut la victòria per 6-3. Remarcar que Masip no ha perdut cap dels dos partits que ha disputat en aquesta fase.


Amb aquesta victòria es situava el 2-1 a favor del Borges i virtualment era el guanyador de l’encontre, però s’havia de disputar el quart partit entre Marc Duran i Emmanuel Lebesson, el partit ha caigut del costat de Lebesson i el partit tornava a estar en taules (2-2).


El cinquè encontre havia de jugar Vicktor Brodd enfront Quentin Robinot, però la lesió li ha impedit disputar-lo.


Demà a les 18:00 hores el Borges disputarà l’últim partit de la fase davant l’equip anfitrió el CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc.

Amb aquesta victòria l’ASISA Borges VALL s’assegura el passi al segona ronda de la Champions League que es disputarà del 3 al 7 de novembre i en el sorteig que se celebrarà en finalitzar la primera ronda coneixerà els seus rivals i la seu, que pot ser a Alemanya a Polònia o Rússia.

Copyright © 2021 CTT Borges