L’ASISA Borges Vall finalitzà entre els 8 millors d’Europa – CTT Borges
14 de Maig de 2021

L’ASISA Borges Vall finalitzà entre els 8 millors d’Europa

L’equip no ha pogut arribar a les semifinals com en la temporada 2008/2009, hi ha igualtat els quarts de final com en la temporada 2015/16.

Final del camí, l’ASISA Borges Vall ha finalitzat avui la seva participació en la fase final de l’Europe Cup.


L’equip català ha perdut a quarts de final per 3-0 davant el potent equip francès de l’AS Pontoise Cergy, que compta a les seves files amb jugadors de reconegut nivell mundial.


En el primer partit Marc Duran no ha pogut seguir amb la seva ratxa de victòries i ha perdut per 3-0 davant Quentin Robinot.

La derrota del jugador base de l’ASISA Borges Vall ha aplanat el camí a l’equip rival i en el segon partit Joan Masip també ha cedit per idèntic resultat 3-0 davant l’alemany Patrick Baum.


Amb el marcador 2-0 en contra Albert Vilardell ha jugat contra Adrien Mattenet, el jugador francès no ha donat opció al jove Vilardell i ha segellat la victòria aconseguint el 3-0 al marcador general.

Els jugadors de l’ASISA Borges Vall volaran demà cap a Barcelona. I el pròxim dia 23, l’equip afrontarà una nova jornada de lliga de Superdivisió on porta 9 victòries en 9 partits i defensarà el liderat davant el segon classificat l’Arteal Santiago a les 11.00 hores.

Copyright © CTT Borges