L’ASISA Borges Vall continua líder en guanyar 4-2 al Visit Pontevedra. – CTT Les Borges
19 de Novembre de 2021

L’ASISA Borges Vall continua líder en guanyar 4-2 al Visit Pontevedra.

El partit corresponent a la tercera jornada de Superdivisió, entre el primer i segon classificat a la lliga.

En un partit de quasi 4 hores de duració L’ASISA Borges Vall s’ha endut el partit per 4-2 davant un molt bon rival i continua líder de la competició.

L’equip borgenc defensava la primera posició i el primer jugador a sortir a la pista ha estat Marc Duran. Duran no ha fallat i s’ha endut la victòria després de derrotar el rus Ilia Isakov per 3-0.

El segon encontre l’han disputat el suec Viktor Brodd i l’argentí Martin Bentancor també ha aconseguit la victòria per 3-0, i ha situat el 2-0 al marcador general.

Alberto Lillo ha debutat amb l’equip a la Superdivisió, el seu rival ha estat l’argentí Nicolas Galvano. Lillo ha anat de menys a més remuntant un 0-2 en contra, però ha perdut 10-12 en el cinquè set.

Amb 2-1 al marcador general, el duel Brodd – Isakov, el jugador rus ha guanyat 0-3 amb parcials molt ajustat a Viktor Brodd.

El cinquè partit de la tarda ha enfrontat a Marc Duran i Nicolas Galvano, Marc Duran ha guanyat per 3-1 i ha tornat a ficar el Borges al davant al marcador.

En l’últim i definitiu partit entre Alberto Lillo i Martin Bentancor i en un partit espectacular Alberto s’ha imposat per 3-2, 11-9 en l’últim set.

Ara l’ASISA Borges Vall aparca la Superdivisió per disputar la Lliga Europe Cup del 10 al 12 de desembre a la ciutat Vila Nova de Gaia de Portugal.

El pròxim encontre a la lliga de Superdivisió serà el 17 de desembre a les 17:30 hores al camp del San Sebastián de los Reyes.