20 d'Agost de 2020 | David Riu | General

L’ASISA Borges Vall comença la pretemporada.

El primer equip del CTT Borges, l’ASISA Borges Vall ja ha començat els entrenaments per tal d’afrontar la nova temporada.

La pròxima temporada la lliga de superdivisió estarà composta per dos grups de 7 equips. els rivals de l’equip borgenc seran 2 equips de Madrid, (Sant Sebastian de los Reyes i Leganés) 2 d’Andalusia (Hispalis i Huétor Vega i 2 de Galicia ( Pontevedra i Arteal).

Recordem que l’equip d’aquesta nova temporada estarà format per tres jugadors catalans. Dos d’ells han començat els entrenaments a la població gironina de l’Escala juntament amb altres jugadors i jugadores d’alt nivell.

Les sessions de treball a l’Escala consisteixen en tres sessions diàries, una de les quals és de preparació física i les altres dues de treball a la taula.

La resta de jugadors que estan realitzant la pretemporada juntament amb els jugadors del Borges són: Íker González i Sergi Grau i les jugadores Aneta Olendzka i Sofia-Xuan Zhang.

Per la seva part el tercer jugador Albert Vilardell ha iniciat les sessions d’entrenament al CAR de Sant Cugat.

A finals del mes d’Agost, la Real Federación Espanyola pronunciarà la data d’inici de la lliga de Superdivisió que està prevista pel 17 d’octubre o el 9 de gener.