L’ASISA Borges Vall aconsegueix un valuós empat davant el líder. – CTT Les Borges
10 de Febrer de 2020

L’ASISA Borges Vall aconsegueix un valuós empat davant el líder.

El partit d’avui davant el líder la de la superdivisió, s’ha vist marcat per la lesió del jugador de l’ASISA Borges Vall en el segon partit que disputava. Tot i el contratemps , els borgencs han aconseguit un valuós empat a 3.

El primer partit de la tarda ha enfrontat a Elsayed Lashin contra el Daniel Kosiba, en un partit de molt nivell que s’ha resolt en l’últim set, Lashin s’ha endut la victòria per un ajustat 3-2.

En el segon partit l’han disputat el català Joan Masip davant Diogo Carvalho. El jugador portuguès del Cajasur ha guanyat per 0-3, situant l’empat a 1 al marcador general.

Marc Duran i Carlos Machado han disputat el tercer partit, en un dels millors partits que es pot veure a la superdivisió, Marc Duran s’ha imposat per 3-1 a l’actual subcampió d’Espanya i 11 vegades campió d’Espanya.

En el quart partit Lashin s’ha retirat lesionat per unes molèsties a la cama, la qual cosa ha significat la victòria de Carvalho per 3-0, i l’empat a 2 al marcador general.

Amb 2-2 al marcador, l’ASISA Borges Vall només podia optar a aconseguir un empat, però Marc Duran no ha pogut amb Daniel Kosiba, davant el qual ha perdut per 1-3.

En l’últim partit, i darrera opció per aconseguir l’empat, Joan Masip ha guanyat per un ajustat 3-2 a Carlos Machado, el jugador andalús no havia perdut cap partit en tota la lliga i avui ha cedit dos punts.

El pròxim partit, també a casa tindrà lloc el dijous 13 a les 18-30 davant el San Sebastian de los Reyes vuitè classificat a la lliga, el Sanse és un rival complicat, ja que compta amb una plantilla de jugadors molt amplia.